HISTORY AND CULTURE WORKSHOP/ TARİH VE KÜLTÜR ATÖLYESİ

11.01.2021 874

ALAPLI ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ  ULUSLARARASI  "HISTORY AND CULTURE WORKSHOP/ TARİH VE KÜLTÜR ATÖLYESİ" ADLI  E TWINNING PROJESİ ÇALIŞMALARINI BAŞARIYLA TAMAMLADI.Alaplı Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Yasemin PİRECİOĞLU nun ortak olarak yürüttüğü projede öğrenciler proje çalışmalarını başarıyla tamamladı.Proje sayesinde hem ulusal hem de uluslararası düzeyde dil becerilerini de kullanarak tarih ve kültürel anlamda farkındalıklarını artırdılar.Proje çalışmaları kapsamında çevre tarihini tanıtma kültür rehberi hazırlama,dil becerilerini kullanma ve bunun yanında bilişim alanında ise Web 2.0 araçları konusunda kazanımlarını artırdılar.

PROJEMİZLE İLGİLİ DAHA DETAYLI BİLGİYE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

09-06-2021